Contis - Gizlilik Politikası

Contis Financial Services Limited veya UAB “Finansinės paslaugos Contis“ (“biz”, “bize” veya “bizim”) gizliliğinizi korumaya ve saygı duymaya önem vermektedir.

Bu politika, hüküm ve koşullarımız [https://www.bitpanda.com/tr/legal#terms-contis] ve bunlarda atıfta bulunulan diğer belgeler ile birlikte, sizden topladığımız veya sizin hakkınızda www.bitpanda.com (“Web sitesi”), [Bitpanda] (“App”) adresinde topladığımız kişisel verilerin temelini belirler veya bizimle iletişime geçtiğinizde e-posta, telefon veya posta ile tarafımızdan işleme alınacaktır.

Bize sağladığınız veya tarafımızdan sizin hakkınızda toplanan kişisel verilerinizin veri denetleyicisi olacağız. Bu, sizinle ilgili kişisel verileri nasıl tutacağımız ve kullanacağımıza karar vermekten sorumlu olduğumuz ve bu politikada yer alan bilgileri size bildirmemiz gerektiği anlamına gelir. Kişisel verilerinizle ve bunları nasıl işleyeceğimizle ilgili görüş ve uygulamalarımızı anlamak için lütfen aşağıdakileri dikkatlice okuyun. Hesabınızın hüküm ve koşulları, kişisel verilerinizin hangi Contis şirketinin denetleyicisi olduğunu belirleyecektir.

Bu veriler, hesaba başvurmak veya bazı hesap hizmetlerini sağlamak amacıyla web sitesini veya uygulamayı sağlayan bir müşterimiz veya Bitpanda GmbH (“Bitpanda”) tarafından sağlanabilmektedir. Bitpanda, bağımsız bir veri denetleyicisidir ve aynı zamanda bizim işleyicimiz olarak hareket etmektedir. Müşteri ile paylaştığımız kişisel veri türü ve bu verilerin kullanımları ile ilgili daha fazla bilgi almak için lütfen bu politikanın aşağıdaki veri paylaşımı bölümüne bakın. Burada the web sitesi veya uygulamada mevcut olan müşteri gizlilik politikasını da okumalısınız.

Herhangi bir sorunuz varsa, bu politikanın sonunda "Bizimle iletişime geçin" bölümünde verilen bilgileri kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kişisel verilerinizin hukuka uygun kullanımını sağlar

Kişisel verilerinizi yalnızca yasal bir dayanağımız olduğu durumlarda kullanacağız. Genellikle verilerinizi yalnızca şu durumlarda kullanacağız:

  1. sizinle bir sözleşme yapmamız ve/veya icra etmemiz gerektiğinde (örneğin, hesabınızı oluşturmak ve size hizmetlerimizi sunmak için).
  2. işimizi yürütmenin bir parçası olarak makul olarak beklenebilecek ve çıkarlarınızı, haklarınızı veya özgürlüklerinizi maddi olarak etkilemeyen bir şekilde. Örneğin, web sitemizi veya uygulamamızı ziyaret ettiğinizde, web sitemizde veya uygulamamızdaki deneyiminizi iyileştirmek için sizin hakkınızda teknik bilgi toplayabiliriz. Bu konu ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için lütfen aşağıdaki bilgileri kullanarak bizimle iletişime geçin.
  3. yasal yükümlülüklerimize uymak için. Örneğin, dolandırıcılığa karışan kişilerin bilgilerini aktarmak ve kara para aklamayı önleme kontrolleri yapmak için
  4. Verilerinizi kullanmamıza izin verdiğiniz bazı durumlarda, örneğin e-posta bültenimize abone olduğunuzda.

Kişisel verilerinizi nasıl kullanacağımızla ilgili daha fazla ayrıntı aşağıda verilmiştir.

Sizden hangi bilgileri topluyoruz ve bunları nasıl kullanıyoruz

Bir hesap oluşturmak için başvurduğunuzda

on www.bitpanda.com adresinde hesap oluşturmak için başvurduğunuzda veya uygulamada, sizden aşağıdaki bilgileri toplamamız gerekecektir:

  • Ad
  • İkamet adresleri (mevcut ve öncekiler)
  • Doğum tarihi
  • Cinsiyet
  • E-posta adresi
  • Telefon numaraları
  • Pasaport, ehliyet veya kimlik kartı gibi kimlik belgesi numaraları.
  • Fotoğrafınız

Bu bilgileri, başvurunuzu işleme koymak ve başvurunuz başarılı olursa, hesabınızı oluşturmak ve yönetmek ve size talep ettiğiniz herhangi bir ürün veya hizmeti sağlamak amacıyla kullanacağız. Onayınızı verdiyseniz, e-bültenimizi size e-posta ile de göndereceğiz.

Bu bilgileri sağlamadan bir hesap oluşturmak veya bizden ürün veya hizmet sipariş etmek için başvuruda bulunamayacaksınız.

Bu bilgiler bize müşteri tarafından sağlanabilir, müşterilerden aldığımızda bu bilgilerin veri denetleyicisi olacağız.

Dolandırıcılık ve kara para aklama kontrolleri

Başvurunuzu işleme koymak için ve siparişinizi yerine getirmeden ve size hizmet, mal veya finansman sağlamadan önce, sağladığınız bilgileri, dolandırıcılığı ve kara para aklamayı önlemek amacıyla hesabınızı oluşturmak için kullanacağız ve kimliğinizi doğrulamamız gerekebilir. Bu, kişisel verilerinizi dolandırıcılık önleme kurumlarıyla paylaşmayı içerebilir. Siz bizim müşterimiz olduğunuz sürece bu denetlemeleri düzenli olarak yapmaya devam edeceğiz.

Biz ve dolandırıcılık önleme kurumları kişisel verilerinizi işlediğimizde, bunu, işimizi korumak ve bizim için geçerli olan yasalara uymak için dolandırıcılığı ve kara para aklamayı önlemek ve kimliğinizi doğrulamak için meşru menfaatimiz olmasına dayanarak yaparız. Bu tür bir işlem, talep ettiğiniz hizmetlerin veya finansmanın sözleşmeye dayalı bir gerekliliğidir.

Biz ve dolandırıcılık önleme kurumları, kanun uygulayıcı kurumların suçu tespit etmek, araştırmak ve önlemek için kişisel verilerinize erişmesine ve bunları kullanmasına da izin verebiliriz.

Dolandırıcılık önleme kurumları kişisel verilerinizi farklı süreler boyunca tutabilir ve bir dolandırıcılık veya kara para aklama riski oluşturduğunuz düşünülürse verileriniz altı yıla kadar saklanabilir.

Otomatik kararlar

Kişisel verilerinizin işlenmesinin bir parçası olarak, ilgili kararlar otomatik yollarla alınabilir. Bu, aşağıdaki durumlarda dolandırıcılık veya kara para aklama riski oluşturmanıza otomatik olarak karar verebileceğimiz anlamına gelir:

  • bizim işlememiz, davranışınızın bilinen dolandırıcıların veya kara para aklayıcılarının davranışlarıyla tutarlı olduğunu ortaya koyarsa; veya önceki gönderimlerinizle tutarsızsa; veya
  • gerçek kimliğinizi kasıtlı olarak saklamış görüneceksiniz.

Otomatik karar verme ile ilgili haklarınız vardır: bu konu ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isterseniz lütfen aşağıdaki ayrıntıları kullanarak bizimle iletişime geçin.

İşlemin sonuçları

Biz veya bir dolandırıcılık önleme kurumu, bir dolandırıcılık veya kara para aklama riski oluşturduğunuzu tespit edersek, talep ettiğiniz hizmetleri ve finansmanı sağlamayı reddedebilir veya size mevcut hizmetleri sunmayı durdurabiliriz.

Her türlü dolandırıcılık veya kara para aklama riskinin bir kaydı, dolandırıcılığı önleme kurumları tarafından saklanacak ve başkalarının size hizmet, finansman veya istihdam sağlamayı reddetmesine neden olabilir. Bununla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen aşağıdaki ayrıntılardan bizimle iletişime geçin.

Yukarıda belirtilen otomatik işlemenin dışında, kişisel verilerinizi kullanarak yalnızca otomatik karar verme gerçekleştirmeyeceğiz.

Bizimle iletişime geçtiğinizde

Bizimle iletişime geçtiğinizde, veri güvenliği amacıyla size herhangi bir bilgi ifşa etmeden önce kimliğinizi doğrulamak için sizinle ilgili kişisel veriler toplamamız gerekecektir. İstediğimiz bilgileri sağlamadığınız sürece talebinizle ilgilenemeyeceğiz. Bizimle iletişim kurarken bize vermeyi seçtiğiniz diğer kişisel verileri de toplayabiliriz. Bu kişisel verileri yalnızca talebinizle ilgilenmek için kullanacağız.

Sizinle ilgili verileri nasıl, hangi amaçla ve yasal dayanak için kullanıyoruz

Kişisel verilerinizi, hesabı ve hizmetleri kullanımınızla bağlantılı çeşitli amaçlar için kullanırız. Bunu, yalnızca bunu yapmak için yasal bir dayanağımız olduğunda yapacağız. Genellikle verilerinizi yalnızca şu durumlarda kullanacağız:

  1. sizinle bir sözleşme yapmamız ve/veya icra etmemiz gerektiğinde. Örneğin, hesabınızı oluşturmak ve size ödeme hizmetleri sağlamak için.
  2. işimizi yürütmenin bir parçası olarak makul bir şekilde beklenebilecek ve çıkarlarınızı, haklarınızı veya özgürlüklerinizi maddi olarak etkilemeyecek bir şekilde. Örneğin, ödemelerinizi yönetme ve işleme şeklimizi iyileştirmek için.
  3. yasal yükümlülüklerimize uymak için. Örneğin, dolandırıcılığa karışan kişilerin bilgilerini aktarmak ve kara para aklamayı önleme denetimlerini yapmak.

Kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlar için kullanıyoruz:

  • hesabınızı bizimle oluşturmak ve yönetmek için;
  • hesabınızdan ve hesabınıza ödeme işlemlerini gerçekleştirmek için;
  • dolandırıcılığı kontrol etmek için kimliğiniz üzerinde gerekli denetimleri yapmak ve hesabınızı kullanımınızı izlemek;
  • hesabınızı kullanmanızı kolaylaştırmak için;
  • sizinle iletişim kurmak ve size müşteri desteği sağlamak;

gerektiğinde tedarikçilerimiz ve diğer üçüncü taraflarla (bankacılık kurumları, ödeme kolaylaştırıcıları ve kart operatörleri gibi) bilgi paylaşmak; ve

 

daha fazla bilgi edinin
Aşağıdaki tablo, sizinle ilgili verileri hangi amaçlar için kullandığımızın yanı sıra ilgili toplama yöntemleri ve kullanımı için dayandığımız yasal dayanak hakkında daha fazla bilgi vermektedir.

Amaç

İşleme için yasal dayanak

Hesabınızı oluşturma ve yönetme 

  • hesabınızı sağlamak ve oluşturmak için
  • hesabınızı işletmek ve yönetmek
  • hesap profili bilgilerinizi saklamak için

Hesabı ve hizmetleri sunarken size karşı sözleşmeden doğan yükümlülüklerimizi yerine getirmek.

Size sunduğumuz hizmetlerin işletilmesi ve iyileştirilmesindeki meşru menfaatlerimiz.

Bizim için geçerli olan düzenlemelere uymak için yasal yükümlülüklerimiz.

Kimlik ve dolandırıcılık denetimlerinin yapılması

  • Kimlik ve dolandırıcılık denetimlerinin yapılması kimliğinizle ilgili gerekli denetimleri yapmak ve hesabınızı ve kartınızı kullanmanızı sağlamak için

Hesabı ve hizmetleri doğru bir şekilde sunarken size karşı sözleşmeden doğan yükümlülüklerimizi yerine getirmek.

Size sunduğumuz hizmetlerin işletilmesi ve iyileştirilmesi ve mali suçlarla nasıl başa çıktığımız konusundaki meşru menfaatlerimiz.

Bizim için geçerli olan düzenlemelere uymak için yasal yükümlülüklerimiz.

Hesabınızı ve kartınızı kullanmanızı kolaylaştırmak

  • finansal işlemlerinizi kolaylaştırmak için (örn. ödeme, geri ödemeler, cashback, transfer işlemleri vb.)
  • işlemlerinizin detaylarını sağlamak için
  • işlemlerinizin ve harcama faaliyetlerinizin kayıtlarını tutmak için

hesabı ve hizmetleri sunarken size karşı sözleşmeden doğan yükümlülüklerimizi yerine getirmek.

Size sunduğumuz hizmetlerin işletilmesi ve iyileştirilmesindeki meşru menfaatlerimiz.

Bizim için geçerli olan düzenlemelere uymak için yasal yükümlülüklerimiz.

Hileli davranışları tespit etmek için hesap ve kart kullanımınızı izleme

  • mali suçları tespit etmek ve önlemek için
  • yasal ve düzenleyici yükümlülüklerimize uymak için
  • bizim, sizin ve diğer kullanıcılar için riskleri yönetmek için

Hesabı ve hizmetleri doğru bir şekilde sunarken size karşı sözleşmeden doğan yükümlülüklerimizi yerine getirmek.

Size sunduğumuz hizmetlerin işletilmesi ve iyileştirilmesi ve mali suçlarla nasıl başa çıktığımız konusundaki meşru menfaatlerimiz.

Bizim için geçerli olan düzenlemelere uymak için yasal yükümlülüklerimiz.

Sizinle iletişim kurmak ve size müşteri desteği sağlamak için

  • şikayetinizi veya talebinizi araştırmak için
  • sizi önemli bilgiler veya hüküm ve koşullardaki değişiklikler hakkında bilgilendirmek için


Hesabı ve hizmetleri sunarken size karşı sözleşmeden doğan yükümlülüklerimizi yerine getirmek için.

Size sunduğumuz hizmetlerin işletilmesi ve iyileştirilmesindeki meşru menfaatlerimiz için.

Bizim için geçerli olan düzenlemelere uymak amacıyla yasal yükümlülüklerimiz için.

Gerektiğinde tedarikçilerimiz ve diğer üçüncü taraflarla (bankacılık kurumları, ödeme kolaylaştırıcıları ve kart operatörleri gibi) veri paylaşmak

  • see the section Bilgilerinizin ifşa edilmesi section daha fazla bilgi edinmek için


Hesabı ve hizmetleri sunarken size karşı sözleşmeden doğan yükümlülüklerimizi yerine getirmek için.

Size sunduğumuz hizmetlerin işletilmesi ve iyileştirilmesindeki meşru menfaatlerimiz için.

Bizim için geçerli olan düzenlemelere uymak amacıyla yasal yükümlülüklerimiz için.

Bitpanda'nın şunları yapması için verileri Bitpanda ile paylaşma:

  • uygulamak, yönetmek & Bitpanda uygulamasını ve web sitesini sağlayın, sizinle ilişkilerini yönetin ve size uygun içeriği sağlayın
  • diğer ürün ve hizmetleri analiz etmek ve geliştirmek
  • size hesap, kart ve ödemelerle ilgili müşteri desteği sağlamak

Hesabı ve hizmetleri sunarken size karşı sözleşmeden doğan yükümlülüklerimizi yerine getirmek.

Size sunduğumuz hizmetlerin işletilmesi ve iyileştirilmesindeki meşru menfaatlerimiz.

Bizim için geçerli olan düzenlemelere uymak için yasal yükümlülüklerimiz.

 

Diğer kaynaklardan aldığımız bilgiler

Ayrıca üçüncü şahıslarla (örneğin kimlik doğrulama kurumları, pazarlama kurumları ve dolandırıcılık önleme kurumları dahil) yakın bir şekilde çalışıyoruz ve kimlik doğrulama, pazarlama ve dolandırıcılığı önleme amacıyla onlardan sizin hakkınızda bilgi alabiliriz.

Amaç değişikliği

Kişisel verilerinizi, başka bir nedenle kullanmamız gerektiğini ve bu nedenin asıl amaç ile uyumlu olduğunu makul bir şekilde düşünmediğimiz sürece, yalnızca topladığımız amaçlar için kullanacağız. Kişisel verilerinizi ilgisiz bir amaç için kullanmamız gerekirse, genellikle sizi bilgilendireceğiz ve bunu yapmamıza izin veren yasal temeli açıklayacağız.

Bilgilerinizin ifşa edilmesi

Bilgilerinizi şu şekilde ifşa ederiz:

  • Dolandırıcılığı ve kara para aklamayı önlemek amacıyla dolandırıcılık önleme kuruluşları, kimlik doğrulama hizmetleri ve diğer kuruluşlar. Örneğin, dolandırıcılığı önleme ve kara para aklamayı önleme denetimlerimizi gerçekleştirirken ve dolandırıcılık faaliyetinde bulunduğunuzdan şüphelenirsek kişisel verilerinizi CIFAS ile paylaşırız;
  • Grup şirketlerimiz, hesabınızla ilgili işlemleri gerçekleştirmek ve hizmetleri sağlamak amacıyla;
  • Üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları ve kuruluşları, örneğin;
    • SherWeb gibi veri barındırma hizmetleri sağlayan IT şirketleri;
    • Talkdesk gibi telefon sistemlerimizi sağlayan telefon şirketleri;
    • Visa gibi kart ödeme sağlayıcımız olan ödeme planları;
    • TAG gibi onaylanmış kart üreticilerimizden biri olan kart üreticileri;
    • ECSC gibi PCIDSS standartları ile uyumumuzu denetleyen denetleyiciler
    • hesap ve kart için size hizmet satan veya sunan distribütörlerimiz ve kurumlarımız

işimizi yönetmemize ve ürün ve hizmetlerimizi size sunabilmek için.

  • Sizin izninizle, ilginizi çekebilecek ürünleri ve hizmetleri hakkında size bilgi vermek için sizinle e-posta yoluyla iletişime geçebilecek diğer üçüncü şahıslar. Örneğin, ödül programımızı hesabınıza sağlayan People Value;
  • Herhangi bir işi veya varlığı satmamız veya satın almamız durumunda, bu tür iş veya varlıkların muhtemel satıcısına veya alıcısına;
  • Contis Financial Services veya UAB "Finansinės paslaugos" "Contis" veya ilgili varlıklarının hemen hemen tamamı üçüncü bir şahıs tarafından satın alan üçüncü şahısa devredilirse; veya
  • Herhangi bir yasal zorunluluğa uymak veya şartlar ve hükümlerimizi ve diğer anlaşmaları uygulamak veya uygulamak için kişisel verilerinizi ifşa etme veya paylaşma yükümlülüğümüz varsa bir üçüncü taraf; veya Contis Financial Services Limited, UAB "Finansinės paslaugos" "Contis", müşterilerimiz veya diğerlerinin haklarını, mülkiyetini veya güvenliğini korumak için.

Bilgilerinizi korumak

Verileriniz şifreleme, güvenlik duvarları ve Secure Socket Layer (SSL) teknolojisi ile güvence altına alınmıştır. Bu, internet üzerinden iletilen mesajların güvenliğini yöneten endüstri standardı şifreleme teknolojisidir. Verilerinizi aldığımızda, bunları yalnızca bizim erişebileceğimiz güvenli sunucularda saklarız. Şifrelerinizi tek yönlü şifreleme ile saklıyoruz, bu da şifrenizin ne olduğunu bilmediğimiz anlamına gelmektedir.

Verilerinizi AEA içinde ve dışında saklama

Üçüncü taraf veri barındırma sağlayıcımız, kişisel verileri saklamak için İngiltere ve Avrupa'da bulunan sunucuları kullanır. Sonuç olarak, işlem yapmak veya hesap bilgilerinizi güncellemek için web sitesini veya uygulamayı kullandığınızda, kişisel verileriniz Avrupa Ekonomik Alanı dışında bulunan ve bu nedenle Avrupa veri koruma yasalarına tabi olmayan Birleşik Krallık'a aktarılabilir.

Ancak, UAB “Finansinės paslaugos” “Contis”, Birleşik Krallık'ta işlenen veya saklanan kişisel verileri korumak için herhangi bir üçüncü şahıs veya grup şirketi ile AB standart sözleşme hükümlerine girmiştir. Verilerinizin bu şekilde aktarıldığında, saklandığında veya işlendiğinde güvenli bir şekilde ve bu politikaya uygun olarak işlenmesini sağlamak için makul olarak gerekli tüm adımları atacağız.

Dolandırıcılık önleme kuruluşları kişisel verilerinizi Avrupa Ekonomik Alanı dışına aktardıklarında, Avrupa Ekonomik Alanı dışından erişildiğinde kişisel verileri korumak için Avrupa Komisyonu tarafından kabul edilen AB standart sözleşme maddelerini bu verilerin alıcılarına empoze ederler. Ayrıca, alıcının güvenli veri paylaşımını sağlamayı amaçlayan "uluslararası çerçevelere" abone olmasını da isteyebilirler.

AB Standart Sözleşme Maddeleri hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz http://eur-lex.europa.eu/legal-content/en/TXT/?uri=CELEX:32010D0087.

Gelecekteki değişiklikler

Politikamızda yaptığımız her türlü değişiklik web sitemize ve uygulamamıza eklenecek ve uygun olduğu durumlarda size e-posta ile bildirilecektir. Lütfen güncellemeleri zaman zaman kontrol edin.

Verilerinizin saklanması

Hizmetlerimizi kullanmaya devam ettiğiniz sürece kişisel verilerinizi saklayacağız. Bundan sonra, bilgilerinizi geçerli yasaların izin verdiği veya gerektirdiği şekilde ek bir süre boyunca saklayabiliriz. Örneğin:

  • Bizde bir hesabınız varsa, kişisel verileriniz kara para aklamayı önleme düzenlemeleri kapsamındaki yükümlülüklerimize uymak için hesabınızın kapatılmasından sonra altı yıl süreyle saklanacaktır;
  • Bir şikayette bulunursanız, bu şikayete ilişkin kişisel verileriniz, bu şikayetin yasal taleplere karşı savunmak için çözülmesinden itibaren beş yıl süreyle saklanacaktır; ve
  • Hesabınızda herhangi bir işlem yapmanız durumunda, bu işleme ilişkin kişisel verileriniz, vergi ve muhasebe mevzuatına uymak için işlem tarihinden itibaren yedi yıl süreyle saklanacaktır.

Haklarınız

Veri koruma yasaları size aşağıdaki hakları sağlar:

  • kişisel verilerinize erişim talep etme (genellikle "veri sahibi erişim talebi" olarak bilinir). Bu, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin bir kopyasını almanıza ve bunları yasal olarak işleyip işlemediğimizi kontrol etmenize olanak tanır;
  • hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin düzeltilmesini talep etmek. Bu, hakkınızda tuttuğumuz eksik veya yanlış bilgilerin düzeltilmesini sağlar;
  • kişisel verilerinizin silinmesini talep etme. Bu, işlemeye devam etmemiz için iyi bir neden olmadığında kişisel verileri silmemizi veya kaldırmamızı istemenizi sağlar. Ayrıca, işlemeye itiraz etme hakkınızı kullandığınızda kişisel verilerinizi silmemizi veya kaldırmamızı isteme hakkına da sahipsiniz (aşağıya bakın);
  • kişisel verilerinizin işlenmesinin kısıtlanmasını talep etme. Bu, sizin hakkınızdaki kişisel verilerin işlenmesini askıya almamızı istemenizi sağlar; örneğin, verilerin doğruluğunu veya işleme nedenini belirlememizi istiyorsanız; ve
  • Bize sağladığınız kişisel verilerinizin yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan ve makine tarafından okunabilir bir biçimde bir kopyasını ve bunları aktarma veya doğrudan başka bir denetleyiciye aktarmamızı talep etme hakkını istiyorsanız.
  • Meşru bir menfaat (veya üçüncü bir tarafın menfaatine) dayandığımız ve sizin özel durumunuzla ilgili olarak bu gerekçeyle işlemeye itiraz etmek istemenize neden olan bir şey olduğu durumlarda kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etme. Ayrıca, kişisel verilerinizi doğrudan pazarlama amacıyla işlediğimiz yerlere itiraz etme hakkına da sahipsiniz.

Kişisel verilerinize erişmek (veya yukarıdaki diğer haklardan herhangi birini kullanmak) için bir ücret ödemeniz gerekmeyecektir. Ancak, erişim talebiniz açıkça temelsiz veya aşırı ise makul bir ücret talep edebiliriz. Alternatif olarak, bu tür durumlarda talebe uymayı reddedebiliriz.

Kimliğinizi doğrulamamıza ve bilgilere erişim hakkınızı (veya diğer haklarınızdan herhangi birini kullanma) sağlamamıza yardımcı olmak için sizden belirli bilgiler talep etmemiz gerekebilir. Bu, kişisel verilerin, bunları alma hakkı olmayan herhangi bir kişiye ifşa edilmemesini sağlamak için başka bir uygun güvenlik önlemidir.

Kişisel verilerinizin nasıl kullanıldığından memnun değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçerek mevcut olan şikayet prosedürlerimize bakın. Ayrıca, Birleşik Krallık'ta Bilgi Komisyonu Ofisine https://ico.org.uk/ ve Litvanya’da kişisel verilerin işlenmesini düzenleyen Eyalet Veri Koruma Müfettişliği https://vdai.lrv.lt/en/ denetim makamına şikayette bulunma hakkınız da vardır.

Bizimle iletişime geçerek

Bu politikayla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, Bitpanda web sitesi veya uygulamasındaki "Bizimle iletişime geçin" özelliğini kullanarak veya aşağıda belirtilen yollarla bizimle iletişime geçebilirsiniz:

Posta ile at: 

Veri koruma görevlisi
Contis
Navigation House
Belmont Wharf
Skipton
North Yorkshire
BD23 1RL

E-posta ile: dpo@contis.com